Specialfötter till Klinkerdäck®

Specialfötter till Klinkerdäck®

Vindsäker fot / stöd till Klinkerdäck® – Eftersom det blåser ibland.

Vindsäker förankring för Pronto Klinkerdäck®
Klicka för större!

Säkra ditt klinkerdäck mot vind eller vandalism
Klicka för större!

Brandsäker fot / stöd. För olyckan kan vara framme.

Brandsäker justerbar fot till Pronto Klinkerdäck®
Klicka för större!

Superlåg fot / stöd. För ibland räcker inte utrymmet till.

Extra låga fötter för Pronto Klinkerdäck® för t.ex. balkonger bygger bra 8mm
Klicka för större!

Superlåga fötter enadst 8mm bygghöjd till Pronto Klinkerdäck®
Klicka för större!

 

På grund av de kontinuerliga klimatförändringar, är vi vana att kraftiga regn och starka vindar, som ibland kan även lyfta upp föremål som inte är väl säkrade till våra terrasser och uteplatser.

Dessa händelser, inte längre ovanligt, tvingar oss att skapa ännu mer mångsidiga produkter för att tåla alla typer av dåligt väder, produkter som är stormsäkra.

Pronto Kakel presenterar därför en ny linje av fötter / stöd står emot kraften av vinden; de kallas helt enkelt ”Vindsäkra,” eftersom de helt eliminerar risken för att en platta skulle lyfta vid t.ex. en orkan säkert, effektivt och ekonomiskt.

Systemet är utformat för att skapa en solid länk mellan plattorna, fötterna och anläggningsytan i marken: en stål skruv fäster insidan av foten / stödet, och passerar genom plåtfogar. Plattorna är kopplade till foten genom en perfekt utformad och robust stålplatta, medan foten är förankrad i marken med ett innovativt dubbelsidigt självhäftande butylark, vilket resulterar i ett system som är helt vindoberoende. Systemet distribuerar och fördelar vindstyrkan mellan plattorna och de sammankopplade fötterna.

Extra super låga fötter / stöd till situationer när du saknar utrymme. Som alla fötter kan dessa ställas direkt på en balkong med tätskikt utan att skada tät membranet. Det finns som tillval även stegdämpning som reducerar ljudet med ca. 12dB. Så blir även grannen i lägenheten under glad.

Utomhusgolv med fötter har aldrig varit göra så låga – Det är den mest anpassningsbara foten, särskilt för renoveringar, och man kan efterjustera tack vare en justering nyckel, den passar till alla typer av plattor och fötter. Det gör alla utomhusprojekt enkla, oavsett om du gör det själv eller genom entreprenörer. Denna super låga foten är justerbar 8-30 mm i intervall om 5mm och det är kompatibelt med alla typer av klinker, keramik, betong, i valfri storlek och vikt.

Justeringen med millimeter noggrannhet gör det möjligt att skapa eleganta och stabila golv, snabbare installation och ger perfekt stöd och precision till hela installationen.

Dessutom har det tagits fram en special fot / stöd som I händelse av brand, är självslocknande ( röd på bilden) som hindrar lågorna från att sprida sig.