Pronto Klinkerdäck® träplank

Pronto Kakel AB presenterar en nyhet inom högkvalitativa underhållsfria utomhusgolv, för både privat och offentlig miljö.

En terrass med pool och träklinker från Pronto kakel AB
Uteplats med pool och 240cm långa träklinker.

Plattorna / Klinkern för utomhusbruk finns nu i en ny och extra stor storlek med 30 × 240cm långa plankor och klinkern 18 mm tjock. Tål biltrafik utan gjutning med rätt underlag.

Den nya produktions teknik tillät oss att nå det estetiska utseendet och det rätta dimensionerna som med äkta trä plankor.

Tack vare sin exceptionella längd på hela 240 cm, gör att med detta system kunna skapa utomhusgolv i klinker som läggs med den typiska trall läggningsmetoden, i parallella installationer. Man kan även välja att lägga med så kallade fallande längder, eller om man vill skapa fiskbens mönster.

Förutom den naturliga skönheten i materialet, kan vi också lägga till den exceptionella motståndsståndskraften i denna klinker som är helt UV beständig, frostsäker, fläcksäker och helt underhållsfri.

Dessa 18 mm tjocka klinker plattor passar både i utomhus och inomhus, och det är en perfekt lösning som golv i både våta och torra installationer. Passar även perfekt i t.ex. ett atrium.

Det är en miljövänlig produkt, som ger oss möjligheten att återskapa värmen av trä och samtidigt ta hänsyn till naturen på samma gång.

Denna produkt är perfekt för att lägga precis som trä-däck, denna läggningsmetod i formatet 30 × 240, erbjuder olika fördelar:

Det underlättar multi-formats läggning av den upphöjda uteplatsen, vilket sparar tid, det finns även klinker med mindre bredd och dessa är då 20 cm breda plankor

Bibehåller möjligheten att kontrollera underlaget på t.ex. en balkong. och ger även möjligheten att ta bort klinkern, eller helt enkelt förändra ytan vid behov.

Läs mer!