Justerbara fötter för klinkerdäck

Justerbara fötter / Klinkerdäck. Klinker med Justerbara fötter / stöd

Produktdetaljer.

 • Självjusterande huvud som automatiskt utjämnar fall på upp till 5 %
 • Behövs inget lim eller andra fästanordningar, man ställer bara ut foten på underlaget
 • Justerbar höjd från 28 – 550 mm
 • Höjdkontroll när plattan är lagd med en smart justeringsnyckel
 • Tryckhållfasthet 1.200 kg
 • 205 mm med tryckyta på 320 cm2
 • Säkert låssystem för korrekt montage
 • 100 % återvinningsbart
 • Motståndskraftigt mot atmosfärisk påverkan, syror, ultraviolett påverkan och temperaturer mellan -40 och 120 grader
 • Lämplig för alla självbärande utomhus beläggningssystem
 • Huvud med övre delen av mjuk halkfri och ljuddämpande gummi
 • Flikar / fog-delare lätta att avlägsna finns i 2, 3, 4mm du väljer
 • Standard storlek på flikarna är 4 mm tjocka och höjden 12 mm. Går att beställa också 3 mm eller 2 mm eller utan och finns även med höjden 20 mm för tjockare sten
 • Extra ljuddämpande membran 3 mm finns som tillbehör och sänker stegljudet med ca. 25% vid hårt underlag som betong eller sten, placeras under foten
 • Brandsäkra självslocknade fötter
 • Vindsäkra fötter
Stöd support eller fötter för att lägga uteklinker på.

Fötter / stöd olika höjder som finns att välja på till ert Pronto Klinkerdäck® För större bild klicka på bilden. Nyhet nu finns även en ännu lägre justerbar fot från 28-38mm      

Justerbara fötter för klinkerdäck Två centimeter klinkermed självnivellerande fötter hos Pronto Kakel® i Malmö

Justerbara fötter för upphöjda klinkergolv och Pronto klinkerdäck. För enkel och snabb installation av uterum, altan, uteplats, uteserveringar, balkonger, garageuppfarter eller ute-däck. Funkar även i alla normala stenläggningsapplikationer. Fötternas distanser som reglerar avståndet mellan klinker plattorna är i normalt 4 mm men går även att beställa i både 3 och 2 mm tjocklek för kunden som vill ha minimalt synlig fog. Till dessa väljer man då lämpligen rakskurna så kallade rektifierade plattor för dra nytta av de smalare distanserna.      

Två centimeter klinker självnivellerande huvud lutning upp till 5% procent Pronto Kakel i Malmö

Justerbara fötter möjliggör förhöjda däck med en helt jämn yta som snabbt kan byggas över lutande eller ojämna underlag med frostsäkra, åldersbeständiga, och totalt fläcktåliga klinkerplattor i 2 cm tjocklek. Så kallade ”Två Centimeter Klinker” vid mycket stora skillnader eller lutning i underlaget använder man fötter av olika längd. Det finns även fötter med extra höga distanser på 20 mm för natursten som vanligen är 30 mm tjock om den är avsedd för gång trafik.. Kan man foga Pronto Klinkerdäck®? Ja det går även om man vill att foga uteklinker med en speciell fog på rulle som trycks ner i fog spalterna.    

Två centimeter klinker visar höjdjustering Pronto Kakel® i Malmö

Till skillnad från enkla system som använder färdigskurna delar av PVC-rör, kan dessa justerbara skruvbara fötter justeras både uppåt och nedåt även efter en klinkerplatta har lagts på plats, Det garanterar snabb och enkel installation av det upphöjda klinkerdäcket. Smärre höjd justeringar kan göras med bara en enkel vridning av fothuvudet. Även om marken inte är plan bibehålls en helt plan klinker yta pga. Toppen på foten är självnivellerande och det medför att risken för felaktiga fall eller fel höjd på klinkerdäcket inte kan inträffa och det i sin tur minimerar potentiella skador på underlaget pga. glidning eller skjuvning. Den breda cirkulära basen på skruvdomkraftens fötter ser till att lasten fördelas jämnt över hela ytan under, så att man använda vattentäta membraner på takterrasser utan att oroa dig för skador på membranet.    

Justerbara fötter för klinkerdäck Två centimeter klinker visar skruv för höjdjustering Pronto Kakel i Malmö

Dessa Justerbara däck med klinker är idealiska för att bygga däck över ledningar, kablar eller bevattningssystem och för att bygga helt horisontella takterrasser eller uteplatser. Eftersom vattnet kan rinna undan snabbt och enkelt under däcksytan, kan dessa fötter användas i de mest skiftande spektrum av tillämpningar, inklusive landskapsarkitektur, upphöjda däck, takterrasser, torg, terrasser, uteplatser, uteserveringar, barer, restauranger, altaner, balkonger och mycket mer. Pronto Kakel i Malmö kan erbjuda upphöjda Pronto klinkerdäcks lösningar som är skräddarsydda för specifika behov och krav, med hänsyn till sådana faktorer som vikt belastning, höjd, enkel installation och totalkostnad. Och med vårt stora sortiment av många olika klinkersorter som varierar i både färg och form i tjocklek 2 cm från Italien kan vi erbjuda våra helt kundanpassade system för alla projekt. Klinker beläggning på fötter upphöjda konstruktioner exempelvis ett nytt klinkerdäck för att ersätta det gamla slitna trädäcket.   Typiska konstruktionsegenskaper är.

2cm klinker olika självnivellerande fötter längder 2 finns hos Pronto Kakel® i Malmö

Förmåga att stödja laster av upp till 1450 kg samt stegvis höjdjustering från 28 mm till över 1050 mm med justerbar lutning och självnivellerande huvuden som gör att golvet håller sig helt plant även på sluttande mark och med anslutningspunkter för staglinor garantera ökad stabilitet på höjder över 600 mm Skruvdomkrafts design som möjliggör precisions höjdjustering och garanterar perfekta och horisontella ytor bred rund bas på fötterna ger förbättrad stabilitet och undviker skador på vattentäta membran. Fötter med polypropylen konstruktion ger styrka med låg vikt, samt olika tillbehör möjliggör fötter för att användas tillsammans med olika material – betongplattor, Klinker.    

Pronto Kakel® i Malmö har även startat en kakelblogg öppen för alla där man kan ställa frågor till oss och till andra som följer kakeltwitter.com®. på kakeltwitter® postar vi även relevant information om t.ex. den senaste trenderna inom kakel, klinker, marmor mm. Skriv gärna en rad på vår blogg så hjälper vi till så gott vi kan! Behöver du hjälp med att rita ditt badrum i 3D? Kontakta oss gärna för mer information: info@prontokakel.se

Var importerar Pronto kakel® sitt kakel och klinker samt marmor och skiffer ifrån? Pronto kakel® hämtar allt vårt material som vi säljer i trakterna kring Modena i norra Italien. Italienarna är utan jämförelse bäst på både kvalité och design välkomna in och se själva i vår butik i Vellinge 10 km söder om Malmö. Eller köp utvalda produkter direkt i vår nätbutik.

© Copyright Pronto Kakel® 2014 all rights reserved.