Fördjupad information 2 cm Klinker

Fördjupad information 2 cm Klinker ©.

Två Centimeter Klinker på klinkerdäck. Uteklinker blir mer och mer populärt som ersättning till trädäck eftersom det är helt underhållsfritt och klinkern är frostsäker.

Våra två serier av justerbara (skruvdomkrafts typ) och fast höjds fötter är lämpliga för användning med flera olika typer av 2cm klinker.

Fast huvud eller Skruvdomkraftshuvud (justerbart)?

2cm klinker olika fötter med fast huvud ej självnivellerande i olika längder finns hos Pronto Kakel® i MalmöVårt fasthuvuds sortiment (ej justerbara)av fötter och klinkerstöd ger ökad stabilitet genom en extra bred bottenplatta. Och börjar på en extremt låg 25mm fot. detta sortiment har en maximal höjd på 1040 mm.

Och tål laster upp till1450kg är utrustad med en halkfri, akustiskt dämpande gummikudde, som erbjuder ännu större stabilitet samt ljuddämpning. Fall / Lutning uppnås genom att använda vinkel korrigerings plattor / Shims installerade under basen.

 

Fördelar.

Låg kostnad; Snabb installation.

Stabila 320cm ² slät yta bas.

Höjdjustering görs med speciella shims.

Stödhuvudet är utrustad med halksäker, ljuddämpande gummikudde.

Stöder laster upp till 1450kg

Säkerhetshöjdjustering med automatisk låsmekanism.

Temperatur område -30 ° till +120 ° C

Resistent mot atmosfärisk påverkan, syror och UV-nedbrytning.

Höjd område 25mm – 270mm.

 

Självnivellerande fötter / stöd (justerbara)

Fördjupad information 2 cm Klinker 2cm klinker olika självnivellerande fötter längder 2 finns hos Pronto Kakel® i Malmö

Det Självnivellerande sortimentet av fötter / stödben erbjuder samma lasttålighet – överstigande 1450kg – samma som fasthöjds stöd, och med samma halkfria, akustisk huvudstöd och möjlighet att justera höjden på golvet efter installationen av klinkerplattorna; men med tillägg av en korrigeringsmekanism automatisk lutning detta gör detta system helt självnivellerande upp till 5 % lutning eller fall, supersnabb utan brickor (shims) installation – även i områden med flera olika lutningar. Höjd Intervall 28mm – 1040mm. Fötternas distanser finns i tjocklek både 4 mm och 3 mm samt 2 mm tjocklek, och det ger kunden ett val avseende vilken fog bredd man föredrar.

 

Fördelar.

Själv nivellerande / automatisk lutnings korrigering på ytor med upp till 5 % eller 1/20 lutning / fall.Två centimeter klinkermed självnivellerande fötter hos Pronto Kakel® i Malmö

Ekonomisk låg kostnad; Snabb installation

Höjdjustering med speciellt justeringsverktyg.

Stöd huvuden är utrustade med halkfria, ljuddämpande gummikuddar.

Stöder belastningar upp till1450kg.

Säkerhetshöjd justering med automatisk låsmekanism.

Temperatur område -30 ° till +120 ° C.

Resistent mot atmosfärisk påverkan, syror och UV-nedbrytning.

Höjd Intervall 37.5mm – 1040mm.

Höjder Självnivellerade fötter se bilden.

Stöd support eller fötter för att lägga uteklinker på.

 

Nyhet nu finns även en ännu lägre justerbar fot från 28-38mm

 

 

 

Enkla stöd brickor (ej justerbart)

2cm klinker fot eller stöd utan skruv för läggning direkt på marken finns hos Pronto Kakel® i MalmöStöd kuddarna erbjuder snabb, och extremt billig installation – perfekt för relativt jämna ytor. Finns i 3 höjder 12mm, 15mm och 20mm hög (möjliggör stegvis utjämning över ytor med ett fall ). Finjustering av utjämning sker med gummi / plast shims.2cm klinker bricka eller shim för att justera höjden på stöd utan skruv finns hos Pronto Kakel® i Malmö

Två centimeter klinker är en produkt som varar för evigt, vilket innebär;

Att, De inte kommer att gå sönder; de kommer inte att blekna eller missfärgas; de kan inte få fläckar och kan de inte repas (annat än med diamant); och de inte att kräva något underhåll. I huvudsak kommer de att förbli i exakt samma skick som den dagen de installerades, under hela husets livstid.

Andra fördelar är:

Brand, Frost samt Kemiskt resistenta.

Ej porösa. (smutsavvisande och frostsäkra)

Installation på ett fåtal stöd / fötter (enkelt)

Tål hög belastning och är slagtålighet

Stora kostnadsbesparingar över produktens livscykel.

Snabb installation.

Låg installationskostnad.

Dolda kablar, vattenledningar med enkel åtkomst.

Låg vikt (halva vikten jämfört med betong plattor)

Två-centimeter-klinker är en produkt som varar för evigt och finns som en 600mm x600mm eller 600x1200mm samt 400x800mm eller 400x1200mm plattor; tillverkas som ett enda skikt av 20 mm bärande Keramiska hårdbrända klinkerplattor; även känd som ”Porcelain Gres” eller granitkeramik, därför erbjuder detta material utmärkta tekniska och estetiska egenskaper. En tillverkningsprocess som innehåller extrema tryck upp till 5000 ton och temperaturer över 1250 grader ger en produkt med unik styrka och hårdhet som inte bara är vacker till utseendet men är också extremt resistent mot alla typer av kemisk, temperatur, eller mekaniskt påverkan utifrån.

Förutom Två Centimeter Klinkerns tekniska och estetiska egenskaper, så uppfyller denna typ av klinker flera viktiga säkerhetskriterier för användning i förhöjda områden och offentliga miljöer; Klinkern kombinerar en mycket halksäker / anti – slip yta med extrem slitstyrka, vilket gör dem idealiska för både kommersiella och privata projekt lika, lämpliga för terrass och balkonger; gångbanor; torg; uteplatser, uterum och poolområden kort i alla fall där man normalt kanske väljer traditionell stenläggning.

2 cm klinker har tagits fram för installation med fötter och stödsystem, men är också lämpliga för traditionella klinker installationsmetoder och andra torra installationstekniker och erbjuder total flexibilitet i designen av just ert projekt.

Kantinklädnad och Kant Detaljer.

 

Aluminium profil för att avsluta kanten på klinkerdäck finns hos Pronto Kakel® i MalmöRaka kanter och hörn detaljer tillåter områden med exponerade kanter som är estetisk tilltalande. Kantplattorna döljer fötter och supportsystemet som golvet monteras på. Dessa special artiklar tillverkas enligt kundspecifikation beroende på höjden på golvet / klinkerdäcket.

 

 

 

 

Ramp för till exempel rullstol för två centimeters klinkerdäck finns hos Pronto Kakel® i MalmöRamp sektioner är tillgängliga som ger tillgång till golvytan även för utrustning med hjul eller rullstolar.

Skräddarsydda klinkerdäcks alternativ, och kundanpassade lösningar finns, och offert på dessa fås mot förfrågan kontakta oss på Pronto Kakel i Malmö för mer information. info@prontokakel.se

 

 

Fördjupad information 2 cm Klinker Två centimeter klinker extra förstärkta för extremt tung trafik Hos Pronto Kakel® i MalmöTvå-centimeter-klinker plattor erbjuder upphöjda golvlösningar för tung trafik och hög lastområden. Gatstenar består av laminerade övre och undre keramiska paneler, är den homogena underdel eller underställ finns i två tjocklekar, 15 mm och 20 mm, som erbjuder ökad teknisk prestanda och kraftbärande därmed uppfyller kraven i de mest krävande projekten.

Med denna lösning ett mycket bredare spektrum av ytbehandlingar finns tillgängliga från DTC sortimentet. Och i tillägg till 600 mm x 600 mm avsnitt, är en 1200mm x 600mm avsnitt, vilket erbjuder arkitekter och designers en omfattande och rikligt utbud av design -och layoutalternativ, till exempel 1200 mm x 600 mm profil kan läggas i förbands läggning eller fiskbensmönster.

Två-centimeter-klinker Systemet möjliggör även de simulerade timmer ytskikt som levereras som enskilda lameller monterade på den nedre keramiska panelen erbjudande ökade estetik.

Teknisk specifikation.

Den Två-centimeter-klinker och Pronto Klinkerdäck® systemet erbjuder en enormt ökad teknisk prestanda, produkterna överskrider de högsta normerna för denna materialtyp. Naturligtvis är dessa klinker halkfria, frostsäkra, och fläcktåliga. Passar i alla miljöer även offentlig utomhus miljö med extrem tung trafik.

Takterrass konstruktion.

Alla våra modulära golvsystem är anpassade för takterrass tillämpningar; vårt 2 cm klinkerdäcks system möjliggör skapandet av stora takterrass golv områden som är helt i nivå, oberoende av fallen / lutningen av tätskiktssystemen under.

Vilken fog bredd kan man få.

Fötternas distanser som reglerar avståndet mellan klinker plattorna är i normalt 4 mm men går även att beställa i både 3 och 2 mm tjocklek för kunden som vill ha minimalt synlig fog. Till dessa väljer man då lämpligen rakskurna så kallade rektifierade plattor för dra nytta av de smalare distanserna. Det finns även fötter med extra höga distanser på 20 mm för natursten som vanligen är 30 mm tjock om den är avseed för gång trafik..

Kan man foga Pronto Klinkerdäck®?

Ja det går även om man vill att foga uteklinker med en speciell fog på rulle som trycks ner i fog spalterna.

Som ett alternativ till betongplattor.

Erbjuder 2 cm klinker systemet betydande fördelar; bortsett från den estetiska sidan och det faktum att dessa klinkerplattor är oändligt mycket mer vackrare än cementplattor, är också helt underhållsfria de kan inte färgas eller missfärgas; de kommer inte att blekna eller slitas; de väger är mindre än hälften, och de är extremt halksäkra. Går att använda även vid stenläggning på mark utan stöd / fötter.

Ring oss gärna.

040-46 64 60 för att diskutera våra lösningar för takterrass golv.

Fördelar med klinkerdäck i en jämförelse mot traditionella trä däck.

Extremt mycket tåligare än trä däck, eldfasta

överlägsen styrka och slagtålighet för keramiska plattor varje platta tål en belastning på 1450 kg

Mer kostnadseffektivt än trä däck eller andra typer av gallerstrukturer för förhöjda däck

Helt resistenta mot skador av frost, snö, is och värme (-30 ° C – 120 ° C)

Snabb och enkelt att installera

Fläck, kemiskt, och saltbeständiga

Färgbeständigt

Halksäker och lättåtkomligt

Kan läggas direkt på mark precis som traditionell stenläggning.

Lätta att rengöra och underhålla

Lättare och enklare att hantera än betongplattor

Kan återanvändas och flyttas till en ny plats.

Ingen ytbehandling behövs

2 cm klinker beläggning finns i en rad olika utföranden inklusive sten imitationer och träimitationer.

I träimitation varianten, kan klinkern levereras antingen med mellanrum som äkta träplankor och sammanfogade med plast basen som ett naturligt trä däck, eller som en komplett klinkerplatta, men med simulerade mellanrum mellan de enskilda plattorna. Antingen med räfflade (spår) eller en naturligt slät yta är finns.

Fogarna.

Även om fogarna normalt lämnas öppna, kan en gummitätningslist införas mellan plattorna om det behövs.Klinker två centimeter fog i gummi om man foga sitt klinkerdäck finns hos Pronto Kakel® i Malmö

 

 

 

 

Avslutning av klinkerdäck.

Aluminium profil för hörnor på 2cm tjocka klinkerdäck finns hos Pronto Kakel® i MalmöEn anodiserad aluminiums kantlist kan beställas för att fästa till den yttre kanten av klinkern för att dölja underdelen på den yttre raden av klinkerplattorna. Olika typer av övergångs ramper är också tillgängliga för att ge en sluttande övergång från marknivå till det upphöjda klinker däcket. Det finns även färdiga kantstenar som måttbeställs och kundanpassas direkt på fabriken i Italien.
Pronto Kakel® i Malmö har även startat en kakelblogg öppen för alla där man kan ställa frågor till oss och till andra som följer kakeltwitter.com®. på kakeltwitter postar vi även relevant information om t.ex. den senaste trenderna inom kakel, klinker, marmor mm. Skriv gärna en rad på vår blogg så hjälper vi till så gott vi kan!

Behöver du hjälp med att rita ditt badrum i 3D? Kontakta oss gärna för mer information: info@prontokakel.se

Var importerar Pronto kakel® sitt kakel och klinker samt marmor och skiffer ifrån? Pronto kakel® hämtar allt vårt material som vi säljer i trakterna kring Modena i norra Italien. Italienarna är utan jämförelse bäst på både kvalité och design välkomna in och se själva i vår butik i Vellinge 10 km söder om Malmö. Eller köp utvalda produkter direkt i vår nätbutik.

© Copyright Pronto Kakel® 2014 all rights reserved.

svenskasajter.com svenskalänkar.com 1000lankar.com lanksida.se