Färger typer av 2 cm Klinker

Färger och typer av Pronto Klinkerdäck®

Här hittar ni som kund alla typer av färger och format på Pronto Klinkerdäck® som vi kan tillhandahålla på Pronto Kakel® i Malmö.

Uteklinker eller två centimeters klinker finns i färger från de ljusaste grå och beige toner till de mörkaste antracit till nästan svarta. Det finns plattor som har mönster som ser ut som trä, och det finns andra klinker serier som ser ut som granit, eller skiffer. Det är enkelt att installera och skapa uteplatser som är helt underhållsfria och som ger er en bekväm utemiljö utan problem, så att ni får tid över till annat istället för att olja trädäcket. Det perfekta valet även till alla typer av stenläggning i trädgården som t.ex. gångar eller garageuppfarter. Välj därför är Pronto Klinkerdäck® det självklara valet av utomhusklinker och trädgårdsklinker.

Vikt / Platta: 10,5 kg,  och 21 kg

Storlek: 60×60 cm, 40×80 cm, 40×120 cm samt 60×120 cm

Tjocklek: 20 mm, finns även som extra förstärkt för extrem belastning 27 mm

Justerbara Fötter / Stöd från 28mm – 1040mm

Pronto Kakel® i Malmö har även startat en kakelblogg öppen för alla där man kan ställa frågor till oss och till andra som följer kakeltwitter.com®. på kakeltwitter® postar vi även relevant information om t.ex. den senaste trenderna inom kakel, klinker, marmor mm. Skriv gärna en rad på vår blogg så hjälper vi till så gott vi kan!

Behöver du hjälp med att rita ditt badrum i 3D? Kontakta oss gärna för mer information: info@prontokakel.se

Var importerar Pronto kakel® sitt kakel och klinker samt marmor och skiffer ifrån? Pronto kakel® hämtar allt vårt material som vi säljer i trakterna kring Modena i norra Italien. Italienarna är utan jämförelse bäst på både kvalité och design välkomna in och se själva i vår butik i Vellinge 10 km söder om Malmö. Eller köp utvalda produkter direkt i vår nätbutik.

Här hittar ni några olika typer av storlekar och färger som man kan välja till sitt klinkerdäck.

RTT = Rektiferad raka kanter som minimerar fogens storlek.