2 cm Klinker Skötsel och Rengöring

2 cm Klinker Skötsel och rengöring ©

Två Centimeter utomhusklinker Skötsel och rengöring.

Allmän rengöring ?

För att ta bort lös smuts, borsta ytan på plattorna eller rengör med vatten och svamp.
Ett milt rengöringsmedel kan användas om mer intensiv städning är nödvändig. Allt skräp som kan ansamlas mellan plattorna i fogarna kan normalt avlägsnas med en dammsugare. Plattor kan spolas av eller demonteras för att rengöra undertill om det behövs. Vid extrem nedsmutsning av 2cm klinker plattor kan utan problem använda högtryckstvätten, plattorna tål detta utan problem.

Utomhusklinker kan inte tappa färgen eller flisa sig som t.ex. ett normalt trä däck gärna gör.

Skydd av 2 cm klinker eller utomhusklinker?

Skydd i form av oljor eller andra impregneringsmedel behövs inte! och är helt onödigt då klinkern är helt förseglad / stängd yta från fabriken och står emot alla förekommande föroreningar, kemikalier, oljor, spillt vin eller oljor.

Vid extremt svåra fläckar på din trädgårdsklinker kontakta oss på Pronto Kakel® i Malmö så hjälper vi dig att välja rätt rengöringsprodukt för just din typ av fläck. Vi använder produkter från Fila världens största tillverkare av produkter för både rengöring och skydd för både hårdbrända klinkerplattor och natursten.

Pronto Kakel® i Malmö har även startat en kakelblogg öppen för alla där man kan ställa frågor till oss och till andra som följer kakeltwitter.com®. på kakeltwitter® postar vi även relevant information om t.ex. den senaste trenderna inom kakel, klinker, marmor mm. Skriv gärna en rad på vår blogg så hjälper vi till så gott vi kan!

Behöver du hjälp med att rita ditt badrum i 3D? Kontakta oss gärna för mer information: info@prontokakel.se

Var importerar Pronto kakel® sitt kakel och klinker samt marmor och skiffer ifrån? Pronto kakel® hämtar allt vårt material som vi säljer i trakterna kring Modena i norra Italien. Italienarna är utan jämförelse bäst på både kvalité och design välkomna in och se själva i vår butik i Vellinge 10 km söder om Malmö. Eller köp utvalda produkter direkt i vår nätbutik.

© Copyright Pronto Kakel® 2014 all rights reserved.